Alle recepten
Kimchi Carbonara
Voor wie van carbonara houdt: deze romige udonvariant is een heerlijke eenpansmaaltijd die snel op tafel staat. Guanciale, champignon en een tik gochujang bouwen laag op laag comfort, terwijl Kimchi Cure zorgt voor een onweerstaanbaar hartige finish.
20 min
Avondeten
Met vlees
Aan de slag
1. Verhit een grote pan op middelhoog vuur en bak de guanciale 3 minuten tot het vet vrijkomt.
2. Voeg de champignon en het witte deel van de lente-ui toe en bak 5–6 minuten tot de guanciale krokant is.
3. Meng in een kom de eieren, eidooiers, parmigiano reggiano, gochujang, peper en zout tot een glad mengsel.
4. Voeg de udonnoedels toe aan de pan en schenk 75 ml warm water erbij. Roerbak 4–5 minuten tot de noedels loskomen.
5. Zet het vuur uit en roer direct het eimengsel door de noedels. Blijf roeren tot de saus romig wordt (voeg eventueel extra warm water toe voor meer smeuïgheid).
6. Verdeel de noedels over diepe borden en garneer met Kimchi Cure, het groene deel van de lente-ui en het sesamzaad.





